Paul's Overview


Ik ben geboren in Nederland, maar ik ben een wereldburger. Dat is tegenwoordig misschien een te vaak gebruikt cliché, maar ik denk dat het veilig is om te zeggen dat het waar is. Ik heb in 13 landen op vier continenten gewoond, dus de afgelopen 30 jaar hebben me zeker een meer veelzijdige professional en, nog belangrijker, een beter persoon gemaakt. Mijn doel in het leven is om andere mensen te helpen hun doelen te bereiken, en mijn ervaring met het wonen op verschillende plaatsen heeft me geholpen precies dat te bereiken. Ik moedig iedereen aan om de kans te grijpen om een ​​internationale ervaring op te doen – en binnenkort zal het hebben van deze ervaring niet langer een pluspunt zijn, maar eerder een must.

Mijn grootste prestatie is dat ik de professionele groei van lokaal talent heb gefaciliteerd op elke plek waar ik heb gewerkt. De grootste verantwoordelijkheid van een leider is om de volgende generatie leiders voor te bereiden en ervoor te zorgen dat opvolgingsplannen goed worden voorbereid en uitgevoerd. Dit betekent simpelweg eerlijk zijn tegen mensen om ze beter te maken – de rest zal volgen. En dat is de grootste prestatie in elke functie, in elke branche.

Scroll naar top