Paul Verhagen als plaatsvervangend algemeen directeur van luchtvaartmaatschappij

Evelop, de luchtvaartmaatschappij van Ávoris, de reisdivisie van de Barceló-groep, kondigt de oprichting aan van Paul Verhagen als plaatsvervangend algemeen directeur van de luchtvaartmaatschappij.

Paul Verhagen heeft zijn professionele activiteit ontwikkeld in de luchtvaartsector, waar hij werkte voor bedrijven als KLM Air France, Air Berlin en Aeroméxico, waar hij momenteel de functie bekleedde van Senior Vice President Global Sales Strategy & Channels.

Verhagen sluit zich aan bij Evelop met de missie om de structuur van de luchtvaartmaatschappij Ávoris te versterken en een strategie te ontwikkelen en te promoten die gericht is op de ontwikkeling van het bedrijf, in de woorden van Antonio Mota, CEO van Evelop, ‘de opname van Paul in het project van Evelop is een belangrijke stap voor de ontwikkeling van het bedrijf, waaraan we een nieuw elan willen geven, ik ben er volledig van overtuigd dat zijn ervaring ons zal helpen om Evelop te positioneren, zodat we kunnen profiteren van alle kansen die zich in de toekomst voordoen ‘ .

De CEO van Vicente Fenollar van Ávoris van zijn kant heeft opgemerkt: ‘Ik ben er volledig van overtuigd dat Ávoris sterker zal komen uit deze crisis waarin we ondergedompeld zijn, de bijdrage van Paul zal de sleutel zijn tot de groei en het succes van Evelop. de geweldige familie die Ávoris vormt en we wensen hem veel succes met zijn nieuwe optreden ‘.

Deze oprichting maakt deel uit van de strategie van Ávoris om zijn luchtafdeling te ontwikkelen en vertegenwoordigt een kwalitatieve sprong in de ontwikkeling van nieuwe zakelijke routes.

Scroll naar top