Hirving Lozano en Frans Janssen van PSV feliciteren Paul Verhagen met zijn 50e verjaardag

PSV en luchtvaartmaatschappij Aeroméxico blijven langer aan elkaar verbonden. Het sponsorcontract tussen het Latijns-Amerikaanse bedrijf en de voetbalclub is verlengd tot juli 2020.

De Mexicanen zijn heel tevreden over de manier waarop PSV invulling heeft gegeven aan de overeenkomst. De Eindhovense club genereert in Mexico veel publiciteit dankzij de aanwezigheid van Hirving Lozano en Érick Gutiérrez in de A-selectie. Daarnaast trok PSV onlangs ook de in Mexico bekende keepster Cecilia Santiago aan voor het vrouwenteam.


Commercieel directeur Frans Janssen van PSV en internationaal verkoopmanager Paul Verhagen van Aeroméxico bekrachtigden donderdag de deal. Bij Aeroméxico is bekend dat er een behoorlijke kans is dat Hirving Lozano komende zomer vertrekt, maar desondanks wil de onderneming sowieso nog een jaar aan PSV verbonden blijven.

Scroll naar top